Kostumefest

Der er ikke den fest, der ikke bliver bedre, når man ifører sig et kostume og går all-in på at slippe hverdagens korrekthed. Til personalefesten eller festen med klassen findes der et helt enkelt middel til at ryste folk sammen, løsne op og være en anden for en stund, nemlig hatte til kostumefest. Gør din næste personalefest til en hattefest.

I kan finde alt, hvad I har brug for hos Kostume-Pusheren, hvor I kan finde et stort udvalg og en god service.

Hatte til festlige lejligheder

Hverdagen kan være noget så triviel og skemalagt: Den er fuld af forpligtelser og forventninger om, at man opfører sig korrekt og professionelt – at man ifører sig en uniform, der dikterer, hvordan man skal møde kunderne, kollegerne eller samarbejdspartnerne.

De fleste kender til følelsen af bare at have lyst til at være på en anden måde, hvor man selv kan bestemme, hvordan man vil tage sig ud og tale uden at være nervøs for, at man kommer til at træde ved siden af. For det gælder om at gøre alting så godt og så korrekt som muligt.
Derfor er det vigtigt med fritid og fester, hvor man kan give slip, og kostumefester er en af de bedste af slagsen.

Bare det at tage en sjov hat på hovedet sætter skub i festen og i det uforpligtende og afslappede samvær med folk omkring dig. Så køb en hat eller tre og sæt festen i gang.
Hos Kostume-Pusheren kan du finde udklædning til enhver lejlighed. Og den gode kundeservice følger naturligvis med.

En dedikeret forhandler af kostumer er den rette at gå til, så du kan blive inspireret og komme i den rette feststemning allerede inden du har købt hattene.

Bliv en anden og vær dig selv

Hos Kostume-Pusheren kan kreativiteten og legebarnet få frit spil. Du kan vælge at gå med den enkle løsning med en traditionel sombrero eller en cowboyhat uden så mange dikkedarer – to sikre kostumevalg.

Skal der være mere spræl i kludene, kan du også vælge at gå med en lyserød cowboyhat eller en regnbuefarvet hat, der virkelig kan lyse op i lokalet.

Er du til det mere stilrige look inspireret af urbane miljøer eller de brølende 20ere, kan du slå dig løs som gentleman med fedora eller høj hat eller som fin dame i det bedre borgerskab.
Eller måske skal turen gå til søs med en matroshat eller ud i det grønne med en tyrolerhat eller et komplet skottekostume.

Uanset hvad, så er der ingen tvivl om, at et kostume ikke behøves at være dyrt eller tidskrævende. Der skal ikke meget til. Hattene taler deres tydelige sprog og gør, at du ved allerførste øjekast kan præsenterer dig som en mere farverig og legende udgave af dig selv. En udgave, der hellere vil fortælle inspirerende om, hvordan det er at ride på prærien eller sejle på de høje bølger end om, hvordan regnskaberne ser ud, eller hvor mange overarbejdstimer du har.

Løsn op, giv los, og gør din næste fest til den bedste fest ved for en gangs skyld at lade det hele gå op i hat og briller.