Varmepumpe

Varmepumper har gjort en rigtig stor forskel for mange elektrikerfirmaer. Nu handler deres job ikke blot om at hjælpe med el-arbejde, nu kan de også rådgive omkring varmkilder og forbrug.
De kan for eksempel råde dig til at købe Toshiba varmepumper, som sikrer dig et behageligt indeklima med et produkt af høj kvalitet i tidløst design udover at være en bæredygtig løsning på opvarmning af huset. Du sparer tilmed en god sjat penge ved at tage skiftet fra dit gamle oliefyr.

Letter på pungen og samvittigheden

Toshiba varmepumper udnytter luftens varme til at varme boligen op uden brug af fossile brændstoffer, såsom olie og kul, der er ekstremt dårlige for klimaet. På den måde sparer du både penge og kan have god samvittighed over dit reducerede klimaaftryk. Det er ekstremt vigtigt at oplyse sig selv om de klimamæssige konsekvenser fossile brændstoffer har og gøre op med gamle miljøbelastende vaner, også som privatperson. Man kan ændre meget ved at skifte sit gamle oliefyr ud med en billigere og klimarigtig løsning, som det første skridt på vejen.

Et behageligt indeklima

Kender du det, hvor klimaanlægget aldrig helt får den rigtige temperatur, uanset hvor meget du drejer på termostaten? Nu behøver du aldrig mere selv at regulere manuelt på klimaanlægget, da varmepumpen gør al arbejdet for dig. Det eneste du skal gøre er at vælge mellem 5-13 forskellige slags temperaturer ved hjælp af SMS eller WiFi. Ved blot et par få tryk kan du derfor indstille den mest passende temperatur, endda på lang afstand! Så blev det pludseligt langt lettere at regulere på varmen!

Energieffektivitet der lever op til standarten

Varmepumperne er testet i Danmark af Teknologisk Institut i henhold til alle de nyeste regler, som sikrer dig kun det allerbedste produkt. Toshiba varmepumper har en lang holdbarhed og formindskede klimaaftryk, hvilket gør dem konkurrencedygtig. De er klar én af de bedste varmepumper på markedet hidtil. Her er det dog vigtigt at overveje, hvilken slags varmepumper passer til dine behov og dit hus, så du ikke skal betale mere end højst nødvendigt. Heldigvis er der et stort udvalg af Toshiba varmepumper i forskellige størrelser og med forskellige funktioner at vælge fra. Husk at spørge din lokale elektriker til råds om dette for at få den optimale opvarmning af huset!

Højteknologi i æstetisk og elegant design

Toshiba har gjort det nemt for dig som kunde både at vælge funktionalitet og moderigtigt design uden at gå på kompromis med god kvalitet. Mærket er kendt for produktstabilitet, brugervenlighed samt brugen af den nyeste teknologi på markedet, hvilket også gælder for deres nye produktlinje af varmepumper. Varmepumperne har derudover et enkelt, men elegant design, som vil passe til omgivelserne som et møbel i hvilket som helst hjem. Med tanke for sin store kundekreds har Toshibas varmepumper derudover et af de laveste lydniveauer på markedet, hvilket gør den nærmest fuldstændigt umærkelig. Dette skift vil uden tvivl være til stor gavn for dig, din familie og venner, men selvfølgelig også for miljøet.