Hverdagssmykker er de smykker, man bærer hver dag som en del af sit hverdagslook. De siger noget om din smag, dit verdensbillede, hvem du er, og hvem du gerne vil være som person. Der ligger derfor ofte mange overvejelser, bevidste eller mere ubevidste, bag valget af hverdagssmykker. For vil man gerne udtrykke en klassisk, konservativ stil eller er man mere til en ekstravagant boheme stil eller måske farverig hippie stil? Nogle gange skifter valget af hverdagssmykker også med dagens humør eller den bestemte situation eller kontekst, man indgår i. Alt efter hvilke hverdagssmykker, man vælger, skaber det et bestemt look – heldigvis kan du finde et stort udvalg af lækre ure og smykker hos Goldentimes.dk.

Det klassiske look hos Goldentimes

Søger man et klassisk og stilrent look, der har en diskret men stilsikker fremtoning, skal man klæde sig med halskæder, øreringe, armbånd eller ankelkæder i sølv fra Goldentimes. Vil man gerne udtrykke sig åndfuldt, kan det være en god ide at iklæde sig sølvsmykker, der er kopier af historiske smykker. Dermed kan man forene fortid og nutid på smukkeste vis. Sølvsmykker er velegnede til alle aldersgrupper og kan kombineres med alle slags outfits. De er især velegnede på jobbet, hvor man skal være præsentabel og stilfuld eller til højtidelige begivenheder, som har stor personlig betydning.

Det ungdommelige look

Hos Goldentimes kan du også finde hverdagssmykker, der giver et særligt ungdommeligt look, hvis du har flere huller i hvert øre. Dermed kan man kombinere flere sæt af øreringe i forskellige størrelser, former og farver, så de danner en helhed ved hvert øre. Man kan for eksempel kombinere en stor rund ørering, de såkaldte hoops, med en lille perleørering eller en lille rund ørering. Man kan også tænke i farver. Her kan man kombinere stærke farver med mere nedtonede farver. Det er også smart at sætte øreringene sammen i sorte og hvide kontraster.

Det personlige look

Søger man et personligt look, kan man vælge nogle smykker fra Goldentimes, hvor man selv vælger at sammensætte dem efter personlig stil, smag og behag. Her er det oplagt at købe de velkendte læderarmbånd, hvor man kan tilføje de såkaldte ”charms”. Disse charms er små vedhæng med forskellige motiver og former, som man kan kombinere i et utal af variationer. Resultatet bliver meget personligt, fordi man udvælger hver enkel charm, der hver fortæller en unik historie om bæreren.

Det sjove look

Der er et stort udvalg af smykker, der er både farverige, festlige og sjove. De er ideelle at bære til den sociale sammenkomst, hvor man gerne vil udtrykke sit gode humør. Disse smykker kan nemt kombineres med et festligt outfit. Smykker med diamanter eller similisten er funklende, festlige og luksuriøse at se på. De går også godt til et smukt hårbånd eller et diadem i sølv eller guldfarve.

Lag på lag looket

Hverdagssmykker fra Goldentimes er både smukke hver for sig eller som et lag på lag look. Lag på lag looket kan opnås ved halskæder, armbånd eller ankelkæder. Halskæderne kan være i forskellig længde og derved danne en helhed, så det ligner én halskæde. Flere armbånd eller ankelkæder kan give et mere stablet look. Med dette look er der uendelige måder at kombinere sine hverdagssmykker på.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her