Mens man hører om murstensbyggerier og nydesignede, smarte arkitekttegnede facader der oftest er til diskussion for deres skønhed og ynde, så er idyllen i et træhus stadig svært at konkurrere med. De fleste danskere kender formentlig idyllen, stemmen, glæden og friheden ved et træhus ved at eje eller leje et sommerhus eller ved at have perioder i de gamle kolonihavehuse med mere.

At være omfavnet af trævægge frem for beton og kold sten, har en skøn og helende charme over sig, og kombineret med en god klat maling, så kan man lettere få sine træfacader tilpasset efter sin smag; hvad man må sige at især murstenene ikke kan hamle op med. Hos traehus.dk kan du få designet et træhus i høj kvalitet.

Helårsboliger såvel som sæsonhuse

Nogle der har set den guldskat der ligger i træhuse er traehus.dk. Ikke nok med at man her kan finde huse i enhver størrelse og form, hvortil man får en bolig der passer ind i de drømme man har gået med hele livet, så gør de det også i en prisklasse der ikke tvinger dig til at lægge drømmene på hylden og blot drømme videre.

Om du er blandt de søgende for et lækkert sommerhus hvor du kan få et afbræk fra den indelukkede lejlighed der overophedes i sommersolen, eller du blot ønsker dig at have et rart, træhus med en snemand stående ude i haven, mens du selv sidder i sofaen foran pejsen med et tæppe over dig og en varm kakao i hånden, så er begge dele heldigvis muligt at få realiseret uden at livet bliver en falliterklæring på gæld og banklån.

Træhus pris og andre overvejelser forud for bestilling

Mens det er klart, at du allerede har overvejet prisen på dit træhus, så kan du lige så godt overveje ting som ikke altid lægger sig tydeligt i drømmene. I første omgang er der jo tale om grund- og husareal, hvor mange værelser og sådan, men spørgsmålet om husets størrelse i forhold til det klassiske 1½-plans hus eller om huset skal være to plans, bør også ligge tankerne. Læs mere her om træhus pris.

Dette udgør naturligvis blot en begyndende brøkdel af hvordan du forestiller dig at huset skal være, for der kommer også de mange overvejelser relateret til indretningen af boligen, som kan præge byggeriet eller udformningen af huset.

Er du for eksempel typen der elsker at have billeder hængende over det hele af familien, så er det klart at kæmpe panoramavinduer fra gulv til loft med skydedøre ikke vil være noget, du skal have i dit træhus, lige såvel som at hvis du er typen der godt kan lide at sidde udenfor under et halvtag og nyde den forfriskende luft fra efterårsregnen, jamen så kan et toplanshus med en potentiel altan hvor der er plads til de essentielle stole og borde, være mere i din smag, hvor du samtidig vil kunne nyde sommeraftenerne med en god udsigt over solnedgangen.

At få designet sit eget hus efter drømme, tanker og behov kræver – netop hvis træhuset skal være helt perfekt – at man har fokus på selv de små detaljer, og det er alt sammen til en fornuftig pris.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her